fbpx

< Volver a Blog

Resum
L’aeronàutica és una disciplina dedicada a la formació, disseny i fabricació de dispositius mecànics capaços d’ascendir en vol , així com tecnologies capaces de controlar aeronaus. El sector de l’aeronàutica és una indústria de gran impacte i valor adquisitiu i econòmic a nivell global. Com que s’encarrega del disseny, fabricació, comercialització i manteniment d’aeronaus de diferents tipus: aviació comercial, aviació executiva, vehicles pilotats remotament, aviació militar, helicòpters, etc. Els enginyers del sector aeronàutic s’encarreguen del disseny de tot tipus d’aparells que puguin enlairar-se. Un procés on conflueixen diferents disciplines i processos rlacionats amb la ciència, la tecnologia, el disseny, fabricació i el manteniment.

En aquest Blog, proposem la netejat làser com un procés uilitzat en la fabricació i el manteniment en la indústria aeronàutica, de manera que millori l’eficiència i la qualitat dels processos d’aquesta indústria.

Neteja làser a l’aeronàutica

Abans de realitzar segons quins treballs en aquestes indústries, les peces i els components han d’estar completament desoxidats perquè funcionin bé. En aquest cas, la neteja làser pot ser molt precisa i útil per netejar materials del món de l’aeronàutica, ja sigui per netejar el producte final o netejar materials per ser treballats després. Les màquines de neteja làser poden eliminar la laca sense danyar o alterar la resistència del substrat al sector de l’aeronàutica. A més, poden netejar nombroses plataformes metàl·liques, components bàsics i peces amb algun tipus de brutícia o corrosió.

Aplicacions usuals:

  • Neteja de residus i pintura de la soldadura
  • El tractament de components d’alumini per aplicar capes aïllants
  • Neteja de turbines d’àleps.
  • Decapat parcial i precís de la pintura amb fins de reparació
  • Producció de superfícies de contacte per a la conductivitat elèctrica
  • Enganxat per punts, pretractament per a la fixació d’elements de subjecció
  • El pretractament de pintura dels components de titani de darrera generació
  • Neteja manual i automatitzada dels motlles metàl·lics
  • Tractament de superfícies

Els costos operatius dels sistemes làser són a la llarga més baixos que els dels processos convencionals, ja que no es requereixen gaires manteniments ni consumibles. Tot i que l’equip de vegades és més car que altres sistemes, s’amortitza més ràpid, ja que gairebé no té costos de manteniment i té una alta vida útil. El procés és còmode en comparació amb altres processos.A més, són equips configurables a cada feina. La tecnologia de la neteja làser s’usa de forma comuna en el manteniment de peces i maquinària a diferents sectors. Amb una màquina de neteja làser es pot eliminar de forma ràpida i eficaç òxid i contaminants.A més, no es fa malbé la peça, el substrat queda intacte. És un procés segur per a lusuari, que té bons resultats.

 

 

 

Beneficis de les màquines de neteja làser

Les màquines de neteja làser ens ofereixen una sèrie de beneficis, començant per dir que són molt versàtils i tenen unes capacitats increïbles. Són capaços de retirar tota mena de substàncies no desitjades de forma eficaç i fàcil per deixar el substrat net i tractat. La màquina de neteja làser és maniobrable i permet ser configurada per adaptar el raig làser i la potència de la màquina a cada treball. La neteja làser és útil per retirar pintura, greix, olis, revestiments, òxid, floridura, corrosió, entre d’altres.

La neteja làser és altament eficaç i té molts avantatges davant d’altres processos com el regalim de sorra o l’ús de químics. És un procés eco-friendly i segur per a la persona usuària de la màquina làser de neteja . Netejant òxid dels nostres materials podrem allargar la vida útil de les màquines, estructures i peces que netegem, ja que farem un millor manteniment i cura.

Tot això es pot treballar sobre diferents materials sense que es vegin afectats, la neteja làser no fa malbé el substrat. Aqueste quip és manejable i de fàcil configuració i operabilitat. Això també vol dir que els equips làser són molt eficients i permeten netejar diferents tipus de brutícies com pintura, revestiments, greix acumulat, brutícies, corrosió, entre d’altres. Aplicable a moltes indústries i sectors com l’aeronàutica, l’aeroespacial, l’automobilística, el recondicionament de peces, la restauració o la indústria alimentària. I finalment cal tenir en compte que contenen un làser de fibra d’alta qualitat, amb una alta vida útil. Són equips robusts amb una pistola làser manejable que permet treballar de manera còmoda i pràctica.

 

Les diferents aplicacions:

LaserComercial té un constant compromís amb els seus clients a oferir-vos les millors màquines làser amb una qualitat i eficàcia elevada. Les màquines de neteja làser no són una excepció, com ja ho hem recalcat abans, aquestes són molt versàtils, cosa que les permet admissibles per a diferents tipus d’aplicacions sobre diferents materials o superfícies. Cada vegada aquest tipus de tecnologies emergents estan ocupant major espai al mercat perquè ajuden a accelerar els processos en els diferents tipus d’indústries on treballen i pel baix preu de les seves operacions a llarg termini a causa de la seva llarga vida útil. A tot això per la gran quantitat de materials que poden ser netejats per les màquines làser, les aplicacions més usuals és treure òxid i pintura o greix i brutícia acumulada.

Notícias relacionadas

La Global Industrie de Lió ha estat tot un èxit!
Resum: Va ser una oportunitat enorme poder compartir amb els assistents de la fira, sobre els nostres projectes i futures innovacions làser. És un esdeveniment que permet enfortir i establir relacions noves amb grans professionals del sector industrial. Sens dubte la...
Orgullosos de comunicar que LaserComercial passa a ser LC Lasers
Resum: Estem orgullosos de comunicar que a partir de la data, LaserComercial passa a ser LC Lasers. La nostra companyia sempre aposta per la innovació i l'evolució en els nostres processos làser, per aquesta raó, les nostres màquines de soldadura, marcatge i neteja...
LC present a Global Industrie 2023
Resum: LC serà present a la propera edició del Global Industrie 2023 , el qual tindrà cobertura del 7 al 10 de març a Lió . Un gran aparador de la innovació industrial amb cada cop més novetats, solucions i, sobretot, mobilització. És un important punt de trobada per...
Preguntes freqüents sobre la neteja làser
Resum:   Aquesta tecnologia és el desenvolupament més nou a l'àrea de neteja de diferents tipus de superfícies o materials. LaserComercial dissenya i fabrica la LC-CLEAN , un equip d'alta qualitat i amb una sèrie d'avantatges potencials en comparació de tots els...
La neteja làser, una alternativa al regalim de sorra
Resum: A la indústria hi ha una varietat de tècniques per a la neteja de superfícies com façanes o objectes en concret. En aquest cas parlarem sobre dos: la neteja làser i el regalim de sorra <<arenado>> . Com ja sabem la neteja làser és un mètode que no...
La neteja làser, una alternativa al regalim de sorra
Resum: A la indústria hi ha una varietat de tècniques per a la neteja de superfícies com façanes o objectes en concret. En aquest cas parlarem sobre dos: la neteja làser i el regalim de sorra <<arenado>> . Com ja sabem la neteja làser és un mètode que no...
Tecnologia làser de neteja, 5 coses que no sabies
Resum: La neteja làser és un sistema innovador en comparativa a les seves alternatives ja existents . Aquest sistema aporta grans avantatges i beneficis que poden ser un factor clau que marqui la diferència en els processos de producció de l'empresa. Hi ha diferents...
Neteja Làser al sector dels subministraments industrials
Resum: Quan parlem de subministres industrials, ens referim a tots aquests recanvis, equips o accessoris que necessiten les companyies per a manteniment o funcionament de les seves instal·lacions o eines destinades a diferents fases productives. Del que podem deduir...
Per què escollir les màquines de LaserComercial?
Resum Sabem que els temps canvien i cada any sorgeixen noves tecnologies amb diferents prestacions com a alternatives al sistema làser, per això constantment apostem sempre per continuar innovant per oferir-te sempre el millor del mercat. Tot producte que es vengui...
Neteja Làser dels intercanviadors de calor de placa
ResumEls intercanviadors de calor indirectes estan classificats en diversos tipus, dels quals poden ser de: placa, carcassa i tub, espiral, entre d'altres. Usualment, el tipus de placa sol ser el més destacat, ja que ofereix una excel·lent solució als inconvenients...
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× ¿Cómo puedo ayudarte?