fbpx

< Volver a Blog

Resumen

La ceràmica està feta d’argila, sorra o altres materials semblants. El temps que es triga a fer ceràmica o porcellana depèn en gran mesura dels materials amb què estan fets. Alguns tipus de ceràmiques usuals contenen alúmina, porcellana, zirconi, pisa, carbur de silici i rajoles ceràmiques. Les ceràmiques ofereixen bones propietats d’aïllament tèrmic i elèctric.

Les ceràmiques són components que són tant durs com a fràgils. A més, usualment s’usa per fer la solució desitjada en afegir colors. En aquest cas, ha de suportar altes temperatures durant la seva elaboració, per la qual cosa sintrodueixen en un forn dissenyat a aquest efecte.

En aquest bloc, aclarirem dubtes sobre si podem aplicar el gravat làser o marcat làser a la ceràmica, un material pel que hem vist sol ser molt fràgil i delicat. Sabent des del començament la qualitat de les màquines de LaserComercial i l’ alt nivell d’eficàcia en els treballs i els resultats.

Aplicació del gravat làser sobre la ceràmica:

 

El procediment del gravat làser a la ceràmica usualment se sol fer amb màquines làser de Co2 . Si parlem del gravat làser , podem dir que és una tècnica molt versàtil que ens permet processar múltiples materials amb el mateix equip. Els sistemes làser de CO2 són ideals per al gravat o retolat de ceràmica i porcellana . Destaquen per la seva alta precisió i faciliten així el gravat per làser d’il·lustracions extremadament precises i el retolat més fi. A través de la mecanització làser sense contacte el material està protegit i evita el trencament. Aquest procés produeix una superfície de textura lleugera que es pot utilitzar per crear patrons intricats i imatges detallades.

Aquestes màquines làser usen un programari simple i es connecten al dispositiu a través del nostre ordinador portàtil. Podrem configurar els paràmetres que s’adaptin millor a l’aplicació i al material que necessitem gravar amb làser. El gravat làser ens permet fer marques permanents en els nostres productes. Podem implementar prototips, lletres corpòries o personalització d’objectes. Aleshores gràcies a això, podem utilitzar el mateix làser per a diferents tipus de gravat, i només necessitem editar els diferents tipus de paràmetres de la màquina làser .

 

 

Beneficis obtinguts de les màquines de gravat làser sobre la ceràmica:

Les màquines làser pot ser un sistema innovador per a molts sectors i empreses . És una tecnologia eficient i útil en diferents indústries . Com que és un procediment nou al mercat moltes empreses no coneixen els nombrosos avantatges que ofereix les màquines làser . En aquest cas ens centrarem en les màquines de gravat i marcat làser, que a diferència de les alternatives tradicionals que ara mateix existeixen al mercat, el làser presenta un sistema molt avançat i que en els darrers anys ha estat el preferit per part dels operaris o empreses daquestes indústries.

Com que som nosaltres el que ens encarreguem de tot el procés de fabricació de les màquines làser podem garantir-te la millor qualitat al sector. Podem destacar alguns avantatges claus de l’ús del gravat làser sobre materials tan delicats i fràgils com és la ceràmica. A continuació, alguns dels avantatges:

 

 • Sense desgast de ferramentes
 • Molt alta precisió en el retolat per làser
 • Perfecta per a materials fràgils com la ceràmica.
 • No provoca deixalles a l’entorn del lloc on es va realitzar el gravat.
 • Alta exactitud de repetició amb una qualitat de gravat constant
 • Gravats làser amb una resolució i una qualitat d’alt nivell.
 • Possibilitat de contrastos diferents depenent de la potència del làser
 • Llarga vida útil de les màquines de LaserComercial cosa que permet reduir despeses a llarg termini.
 • No emet contaminants i substàncies tòxiques.
 • Prestacions màximes de velocitat i potència
 • El gravat làser és indeleble i duradora.
Altres materials que també podem gravar amb làser:

Sabem que les màquines de gravat làser són versàtils per la gran quantitat d’usos que podem donar, això inclou l’enorme llista de materials a què podem aplicar aquest sistema a part de la ceràmica. Aquests materials només requereixen la manipulació dels paràmetres per a la seva respectiva aplicació en cadascun . Destacarem alguns materials que podem gravar amb una màquina làser de CO2, queda al teu criteri les aplicacions en els materials on vulguis fer servir aquesta tecnologia o el sector on més et convingui. Si segueixes tenint algun dubte o vols consultar-nos alguna cosa podem oferir-te un assessorament per ajudar-te a aclarir qualsevol pregunta que tinguis al cap. Alguns dels materials que podem treballar amb les màquines de gravat làser solen ser:

 

 • FUSTA
 • ACRÍLIC I PLÀSTIC
 • VIDRE
 • CUIR
 • GOMA DE CAUTXÚ
 • METALL
 • CARTRÓ
 • PAPER I CARTULINA

Notícias relacionadas

La neteja làser, una alternativa al regalim de sorra
Resum: A la indústria hi ha una varietat de tècniques per a la neteja de superfícies com façanes o objectes en concret. En aquest cas parlarem sobre dos: la neteja làser i el regalim de sorra <<arenado>> . Com ja sabem la neteja làser és un mètode que no...
Tecnologia làser de neteja, 5 coses que no sabies
Resum: La neteja làser és un sistema innovador en comparativa a les seves alternatives ja existents . Aquest sistema aporta grans avantatges i beneficis que poden ser un factor clau que marqui la diferència en els processos de producció de l'empresa. Hi ha diferents...
Neteja Làser al sector dels subministraments industrials
Resum: Quan parlem de subministres industrials, ens referim a tots aquests recanvis, equips o accessoris que necessiten les companyies per a manteniment o funcionament de les seves instal·lacions o eines destinades a diferents fases productives. Del que podem deduir...
Per què escollir les màquines de LaserComercial?
Resum Sabem que els temps canvien i cada any sorgeixen noves tecnologies amb diferents prestacions com a alternatives al sistema làser, per això constantment apostem sempre per continuar innovant per oferir-te sempre el millor del mercat. Tot producte que es vengui...
Neteja Làser dels intercanviadors de calor de placa
ResumEls intercanviadors de calor indirectes estan classificats en diversos tipus, dels quals poden ser de: placa, carcassa i tub, espiral, entre d'altres. Usualment, el tipus de placa sol ser el més destacat, ja que ofereix una excel·lent solució als inconvenients...
Neteja làser de fleixos metàl·lics de bótes de vi
ResumUn barril de vi està fet de dos components: dueles de fusta i anells d'acer, usualment anomenats fleixos . Les corretges d'acer són els components que envolten la bóta, assegurant el manteniment de les dueles entre elles i protegint-les durant el moviment. En...
El làser, un sistema per netejar i retirar revestiments
ResumLa neteja amb làser ofereix una solució efectiva per als problemes d'eliminació dels revestiments aplicats a diferents materials. Les màquines làser són una tecnologia innovadora que presenta millores davant d'altres opcions més tradicionals. És per això que en...
Neteja Làser dels intercanviadors de calor de placa
ResumEls intercanviadors de calor indirectes estan classificats en diversos tipus, dels quals poden ser de: placa, carcassa i tub, espiral, entre d'altres. Usualment, el tipus de placa sol ser el més destacat, ja que ofereix una excel·lent solució als inconvenients...
LaserComercial a la BIEMH 2022, Biennal Internacional de Màquina-Eina
ResumDesprés d'una crisi que va paralitzar el món sencer, BIEMH , la fira internacional líder de màquina-eina i fabricació avançada del país torna amb ganes de demostrar tots els avenços tecnològics i innovadors del mercat. La fira començarà el 13 de juny i estarà...
Neteja làser a la indústria aeronàutica
Resum L'aeronàutica és una disciplina dedicada a la formació, disseny i fabricació de dispositius mecànics capaços d'ascendir en vol , així com tecnologies capaces de controlar aeronaus. El sector de l'aeronàutica és una indústria de gran impacte i valor adquisitiu i...
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× ¿Cómo puedo ayudarte?