fbpx

< Volver a Blog

Resum

Després d’una crisi que va paralitzar el món sencer, BIEMH , la fira internacional líder de màquina-eina i fabricació avançada del país torna amb ganes de demostrar tots els avenços tecnològics i innovadors del mercat. La fira començarà el 13 de juny i estarà disponible fins al 17 de juny de 2022 i prendrà lloc a Bilbao Exhibition Centre amb horaris de 9:30h a 18:00h . Visitants de tot el món, contactes comercials, sinèrgies i oportunitats de negoci, són algunes de les oportunitats que busca atraure com a objectiu principal. LASERCOMERCIAL estarà al Pavelló 5, Stand F55, amb una àmplia exposició dels nostres productes i demostracions en directe dels avantatges de la tecnologia làser. 

Ens acompanyaran a la fira BIEMH – Biennal Internacional de Màquina – Eina: Aparador de primer nivell de la Indústria 4.0,  persones de més 61 països dels quals s’espera més de 1700 expositors , més de 130.000 contactes comercials i uns 40.000 visitants en general. A la fira estaran presents professionals de diferents sectors, com són els del sector d’automoció, aeroespacial, aeronàutic i auxiliar, experts de béns d’equip, construccions metàl·liques, generació d’energia, electrodomèstic, parament, ferroviari, subcontractació en treballs d’arrencada i de xapa, motlles i matrius, gas oil, entre d’altres. Els expositors seran classificats per sectors, els quals seran nomenats a continuació.

  • Màquines
  • Eines
  • Accessoris
  • Components i equips
  • Automatització de sistemes de producció
  • Metrologia i control de qualitat
  • Serveis

 

La nostra presència a la BIEHM 2022:

Aquest any, LaserComercial està orgullós d’anunciar que participarem a la 31a edició de la fira de BIEHM que va des del 13 al 17 de juny del present any. La seu de la fira prendrà lloc al Bilbao Exhibition Centre , un recinte firal a Barakaldo, País Basc, Espanya. Amb horaris que van des de les 9:30h fins a les 18:00h .

Ens trobarem al Pavelló 5 Stand F55.

La BIEMH – Biennal Internacional de Màquina, és un gran aparador de primer nivell de la Indústria 4.0. Aquesta és una gran oportunitat perquè puguis apreciar en primera persona demostracions del funcionament de les nostres màquines làser i puguis apreciar des de prop el funcionament de cadascun dels processos làser fins a arribar al resultat.

Els nostres clients i distribuïdors, així com professionals del sector de la maquinària, poden aconseguir invitacions per visitar el nostre estand a la fira a través del següent link:

L’evolució de les nostres màquines làser:

Nosaltres com a companyia mai no hem deixat d’apostar per continuar innovant per poder assolir els nostres objectius i així seguir complint les expectatives dels nostres clients, amb centenars d’equips instal·lats, estem en constant investigació, evolució i millora dels nostres sistemes de fabricació i producció.

Hem desenvolupat màquines amb les millors prestacions i capacitats, tenint cura de cada detall i oferint el millor servei possible a clients i distribuïdors. Amb una àmplia experiència, hem pogut desenvolupar i millorar els nostres sistemes. Els nostres equips de làser són d’última generació, fàcils de fer servir, alta velocitat i amb la possibilitat d’adaptar l’equip a cada treball i tècnica necessària.

Les darreres innovacions impulsades per LaserComercial tenen a veure amb l’automatització dels nostres sistemes làser. És fonamental adaptar-se a les necessitats del consumidor i als nous temps. Així, hem desenvolupat nous equips làser automàtics i semiautomàtics dins de la soldadura làser i el marcatge làser per a línies de producció.

L’equip de Laser Comercial estarem al Pavelló 5 Stand F55, exposant els nostres equips làser, juntament amb altres empreses de diferents sectors. En aquest estand es podrà comprovar els avantatges de les màquines làser i veure en directe una demostració per part del nostre equip tècnic.

 

Notícias relacionadas

La neteja làser, una alternativa al regalim de sorra
Resum: A la indústria hi ha una varietat de tècniques per a la neteja de superfícies com façanes o objectes en concret. En aquest cas parlarem sobre dos: la neteja làser i el regalim de sorra <<arenado>> . Com ja sabem la neteja làser és un mètode que no...
Tecnologia làser de neteja, 5 coses que no sabies
Resum: La neteja làser és un sistema innovador en comparativa a les seves alternatives ja existents . Aquest sistema aporta grans avantatges i beneficis que poden ser un factor clau que marqui la diferència en els processos de producció de l'empresa. Hi ha diferents...
Neteja Làser al sector dels subministraments industrials
Resum: Quan parlem de subministres industrials, ens referim a tots aquests recanvis, equips o accessoris que necessiten les companyies per a manteniment o funcionament de les seves instal·lacions o eines destinades a diferents fases productives. Del que podem deduir...
Per què escollir les màquines de LaserComercial?
Resum Sabem que els temps canvien i cada any sorgeixen noves tecnologies amb diferents prestacions com a alternatives al sistema làser, per això constantment apostem sempre per continuar innovant per oferir-te sempre el millor del mercat. Tot producte que es vengui...
Neteja Làser dels intercanviadors de calor de placa
ResumEls intercanviadors de calor indirectes estan classificats en diversos tipus, dels quals poden ser de: placa, carcassa i tub, espiral, entre d'altres. Usualment, el tipus de placa sol ser el més destacat, ja que ofereix una excel·lent solució als inconvenients...
Neteja làser de fleixos metàl·lics de bótes de vi
ResumUn barril de vi està fet de dos components: dueles de fusta i anells d'acer, usualment anomenats fleixos . Les corretges d'acer són els components que envolten la bóta, assegurant el manteniment de les dueles entre elles i protegint-les durant el moviment. En...
El làser, un sistema per netejar i retirar revestiments
ResumLa neteja amb làser ofereix una solució efectiva per als problemes d'eliminació dels revestiments aplicats a diferents materials. Les màquines làser són una tecnologia innovadora que presenta millores davant d'altres opcions més tradicionals. És per això que en...
Neteja Làser dels intercanviadors de calor de placa
ResumEls intercanviadors de calor indirectes estan classificats en diversos tipus, dels quals poden ser de: placa, carcassa i tub, espiral, entre d'altres. Usualment, el tipus de placa sol ser el més destacat, ja que ofereix una excel·lent solució als inconvenients...
Neteja làser a la indústria aeronàutica
Resum L'aeronàutica és una disciplina dedicada a la formació, disseny i fabricació de dispositius mecànics capaços d'ascendir en vol , així com tecnologies capaces de controlar aeronaus. El sector de l'aeronàutica és una indústria de gran impacte i valor adquisitiu i...
És possible netejar grafits amb neteja làser?
ResumA diferents parts del país només aixecant el cap podem veure grafits a les parets d'algunes cases, a museus, a llocs públics i fins i tot monuments o estàtues als parcs o ciutats. Aquesta tendència va néixer a París i s'ha anat estenent a través dels anys...
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× ¿Cómo puedo ayudarte?