fbpx

< Volver a Blog

Resum

Els intercanviadors de calor indirectes estan classificats en diversos tipus, dels quals poden ser de: placa, carcassa i tub, espiral, entre d’altres. Usualment, el tipus de placa sol ser el més destacat, ja que ofereix una excel·lent solució als inconvenients tèrmics. Els intercanviadors de calor de plaques consisteixen en una agrupació específica de plaques de metall corrugat amb orificis de pas per als dos fluids.

És un tipus especial d’intercanviador de calor fabricat per fer servir plaques metàl·liques col·locades en paral·lel. La col·locació de les plaques és tan gran que cada placa simula la forma d’un canal. S’utilitzen en la tecnologia convencional de calefacció i refrigeració o d’energia renovable. Es pot afegir que també se solen fer servir per a la producció d’aigua calenta. Aquests dispositius han demostrat ser prou fràgils per necessitar un mètode de neteja que compleixi aquest tipus de requisits. LaserComercial ofereix les màquines de neteja làser , un sistema innovador que es caracteritza per netejar de forma eficaç tot tipus d’impureses o danys provocats per la corrosió sense fer malbé el substrat.

Avantatges d’aplicar la neteja làser a intercanviadors de calor de plaques:

Les màquines de neteja làser ens ofereixen nombrosos avantatges i beneficis davant d’altres alternatives convencionals , cosa que les torna una de les opcions més viables per a aquest tipus de treballs. Aquest sistema de neteja làser ens permet una reducció de consum elèctric , un augment en la velocitat dels processos i assegura la integritat de les plaques intercanviadores de calor . Les màquines de neteja làser ens permeten netejar sobre diferents materials deixant el material intacte. És a dir, ens permet treure òxid, pintures, revestiments, brutícies acumulades durant temps, greix, etc. Aquest sistema de neteja làserés molt fàcil d’instal·lar, controlar i implementar i alhora ens permet executar una neteja sense contacte i molt precisa.

Les màquines de neteja làser són perfectes per a tot tipus de superfícies, netegen ràpidament respectant el medi ambient . Aquests equips tenen un làser de fins a 100.000 hores de visa útil. Aquesta tecnologia és el desenvolupament més nou en l’àrea de neteja d’òxid . Neteja ràpidament tot tipus de metalls a una velocitat increïble. Compta amb una pistola làser còmoda i fàcil de fer servir. Aquesta màquina làser té un control integrat que permet configurar la velocitat, la forma de sortida del làser o l’amplada del feix. D’aquesta manera, és possible adaptar la màquina a cada treball a realitzar, a més de poder desar paràmetres per a futures ocasions de manera molt senzilla. És un procés segur i eficaç, aplicable a moltes indústries.

 

 

 

Tipus de màquines de neteja làser:

LaserComercial tenim màquines de diferents potències . Per distingir els equips de neteja làser podem classificar-los en màquines de 140W, 200W i 500W . Després de conèixer les seves respectives característiques cada usuari que vulgui adquirir una màquina de neteja làser prendrà la seva decisió basant-se en les necessitats. En altres paraules, allò que ens farà dir sobre triar entre una màquina d’una determinada potència o una altra és: la quantitat de brutícia que volem retirar, el material sobre el qual treballarem, el tipus de brutícia o impuresa que necessitem netejar, entre d’altres aspectes similars. És destacable que, com que són equips configurables, una màquina d’alta potència podria treballar com una de més baixa potència amb la configuració adequada.

Màquina de Neteja Làser de 140WSón ideals per retirar lleugeres capes d’òxids de superfícies no gaire grans, superfícies de cautxú, alguns tipus de restauracions històriques i decapats en àrees petites. En definitiva, seria l’equip de cost més baix i una bona opció per a capes no gaire grans de brutícia.

Màquina de Neteja Làser de 200WCom hem destacat, són equips altament configurables. Són equips d’alta precisió i d’eficiència. Aquests equips són molt adequats per a aplicacions com: neteja de brutícia mitjana que no requereixin una altíssima potència, neteja de soldadures o preparació de materials abans de ser soldats, restauració històrica, eliminar capes de pintura (depenent del seu gruix i incrustació), entre d’altres aplicacions.

Màquina de Neteja Làser de 500W . Són una opció molt potent que pot fer una neteja molt profunda. Són àmpliament usades en metalls per retirar grans quantitats d’òxid, corrosió o revestiments de tota mena, les aplicacions són moltes a causa de la seva gran possibilitat de configuració a través d’una pantalla tàctil. Altres aplicacions a destacar serien: neteja profunda de maquinària que ha estat molt de temps en la intempèrie o que acumula grans quantitats de brutícia incrustada, eliminar corrosió, tractament previ de soldadures, entre d’altres.

 

Alternatives convencionals a la neteja làser:

Actualment hi ha una varietat d’alternatives per a la neteja làser que s’han estat fent servir a través dels anys per a la neteja de superfícies, però com el seu nom ho diu, són alternatives convencionals les quals poden ser millorables, algunes d’aquestes alternatives aconsegueixen retirar les impureses o corrosió del substrat, però alhora generen residus o generen substàncies tòxiques que poden afectar l’operari. També hi ha mètodes que per l’ús de consumibles generen un alt cost per a l’empresa. A causa de totes aquestes circumstàncies, LaserComercial t’ofereix la tecnologia de neteja làser que com vam veure a l’apartat dels seus avantatges, és la millor alternativa al mercat.

Neteja químicaEls químics contaminen el medi ambient i, a més, cal gestionar residus. L’operació de neteja química és més complexa que el làser. La veritat és que usant químics podem danyar el material, amb el làser això no passa.

Gel SecÉs una tècnica de neteja en profunditat que es fa servir en algunes indústries. Consisteix a utilitzar grans de gel sec (co2 en estat sòlid) per fer-los impactar contra un material amb contaminants i brutícia per netejar les impureses. Procés poc precís i operabilitat més complexa que el làser. També cal tenir en compte que és un procés que lusuari ha de protegir-se molt bé el cos, un vestit de protecció, casc, ulleres i protecció auditiva és essencial per treballar amb gel sec.

Neteja per granallat . Tècnica de neteja que elimina la brutícia mitjançant l’impacte de partícules abrasives propulsades cap a superfícies metàl·liques i no metàl·liques, però presenten alguns inconvenients com ara la necessitat d’una gran mà d’obra a les diferents etapes del procés manual.

Notícias relacionadas

Tecnologia làser de neteja, 5 coses que no sabies
Resum: La neteja làser és un sistema innovador en comparativa a les seves alternatives ja existents . Aquest sistema aporta grans avantatges i beneficis que poden ser un factor clau que marqui la diferència en els processos de producció de l'empresa. Hi ha diferents...
Neteja Làser al sector dels subministraments industrials
Resum: Quan parlem de subministres industrials, ens referim a tots aquests recanvis, equips o accessoris que necessiten les companyies per a manteniment o funcionament de les seves instal·lacions o eines destinades a diferents fases productives. Del que podem deduir...
Per què escollir les màquines de LaserComercial?
Resum Sabem que els temps canvien i cada any sorgeixen noves tecnologies amb diferents prestacions com a alternatives al sistema làser, per això constantment apostem sempre per continuar innovant per oferir-te sempre el millor del mercat. Tot producte que es vengui...
Neteja Làser dels intercanviadors de calor de placa
ResumEls intercanviadors de calor indirectes estan classificats en diversos tipus, dels quals poden ser de: placa, carcassa i tub, espiral, entre d'altres. Usualment, el tipus de placa sol ser el més destacat, ja que ofereix una excel·lent solució als inconvenients...
Neteja làser de fleixos metàl·lics de bótes de vi
ResumUn barril de vi està fet de dos components: dueles de fusta i anells d'acer, usualment anomenats fleixos . Les corretges d'acer són els components que envolten la bóta, assegurant el manteniment de les dueles entre elles i protegint-les durant el moviment. En...
El làser, un sistema per netejar i retirar revestiments
ResumLa neteja amb làser ofereix una solució efectiva per als problemes d'eliminació dels revestiments aplicats a diferents materials. Les màquines làser són una tecnologia innovadora que presenta millores davant d'altres opcions més tradicionals. És per això que en...
LaserComercial a la BIEMH 2022, Biennal Internacional de Màquina-Eina
ResumDesprés d'una crisi que va paralitzar el món sencer, BIEMH , la fira internacional líder de màquina-eina i fabricació avançada del país torna amb ganes de demostrar tots els avenços tecnològics i innovadors del mercat. La fira començarà el 13 de juny i estarà...
Neteja làser a la indústria aeronàutica
Resum L'aeronàutica és una disciplina dedicada a la formació, disseny i fabricació de dispositius mecànics capaços d'ascendir en vol , així com tecnologies capaces de controlar aeronaus. El sector de l'aeronàutica és una indústria de gran impacte i valor adquisitiu i...
És possible netejar grafits amb neteja làser?
ResumA diferents parts del país només aixecant el cap podem veure grafits a les parets d'algunes cases, a museus, a llocs públics i fins i tot monuments o estàtues als parcs o ciutats. Aquesta tendència va néixer a París i s'ha anat estenent a través dels anys...
× Contacta por WhatsApp