fbpx

< Volver a Blog

Resum

La neteja amb làser ofereix una solució efectiva per als problemes d’eliminació dels revestiments aplicats a diferents materials.

Les màquines làser són una tecnologia innovadora que presenta millores davant d’altres opcions més tradicionals.

És per això que en aquest bloc t’explicarem a detall els avantatges de fer servir aquest sistema que cada vegada està prenent posició al mercat actual. Cal indicar que aquesta alternativa brinda un servei eco-friendly ja que a comparació d’altres mètodes com el sorrejat o el rentat de pressió, no s’emeten gasos a l’atmosfera ni es produeixen grans quantitats de residus contaminants.

Gràcies a les màquines de neteja làser podem resoldre problemes que amb els mètodes tradicionals no podem . La diferència més gran es troba en el seu procés sense contacte i no abrasiu, és a dir, només la llum làser toca al material i mitjançant l’energia, aquest és escalfat, cosa que permet l’expulsió del material. Així, el substrat que treballem roman intacte.

Els revestiments:

Com ja hem explicat anteriorment, les màquines de neteja làser són relativament senzilles d’utilitzar i es poden fer servir en diferents materials sense fer malbé el substrat. Sent els revestiments un de les brutícies més comunes per netejar amb làser . Aquest sistema et permet eliminar de forma segura diferents tipus de revestiments com ara pintures, protectors de material, entre altres opcions. Aquest és només un exemple dels molts en què la tecnologia làser podria aplicar-se amb total èxit, depenent de la indústria. Per exemple també podríem netejar òxid, treure brutícies acumulades, netejar greix i olis o menjar acumulat, només per nomenar alguns exemples. 

Ablació Laser:

La neteja làser es basa en una reacció física que s’anomena ablació. Cada material tindrà un nivell d’ablació diferent, per això permetrà treballar i netejar a més o menys potència. Hi ha diferents models de màquines làser amb potències diferents, cada usuari podrà triar l’equip amb la potència làser que més s’adeqüi als seus treballs. També cal tenir en compte que aquestes màquines làser permeten ser configurades en potència i velocitat per a cada treball específic, són molt versàtils. Per netejar amb èxit i eficàcia un material específic, sempre l’energia transferida del làser s’hauria de situar per sobre del nivell d’ablació del material en qüestió.

La neteja làser és l’únic mètode que fa una neteja profunda mentre els altres mètodes només eliminen part de la brutícia. Aquest tipus de neteja permet eliminar pigments i polímers mentre que la majoria dels altres sistemes de neteja només eliminen els pigments, però no els polímers, la neteja làser, per exemple, podria ser un gran substitut de la neteja mitjançant raig de sorra o altres sistemes.

El làser, una opció eficaç

La tecnologia làser ha superat altres mètodes que s’han estat sempre en la neteja de revestiments o diferents substàncies en general a causa de la rapidesa del procés, el senzill que és aplicar-ho i l’efectivitat que aporta. Hi ha molts avantatges i facilitats a l’hora de treballar amb la neteja làser .

Lusuari pot aprendre ràpidament a utilitzar lequip làser amb una fàcil formació. Altres avantatges serien:

 • Res de químics, que solen perjudicar a llarg termini el substrat i el medi ambient
 • Eliminem factors de risc, com podien ser danys als treballadors per diferents factors com ara el soroll contaminants.
 • Versatilitat amb un mateix equip. Podem fer diferents tipus de neteja amb una mateixa màquina.
 • Menys costos a causa de despeses per consumibles o al llarg de vida de les nostres màquines.

  Les màquines de neteja làser són una excel·lent opció per fer neteges profundes. A la nostra web LaserComercial.com podeu demanar informació per realitzar les vostres aplicacions, o si teniu algun dubte de si podria o no netejar amb un equip de neteja làser un material concret o superfície contacta amb els nostres experts per resoldre tots els teus dubtes.

  Notícias relacionadas

  Tecnologia làser de neteja, 5 coses que no sabies
  Resum: La neteja làser és un sistema innovador en comparativa a les seves alternatives ja existents . Aquest sistema aporta grans avantatges i beneficis que poden ser un factor clau que marqui la diferència en els processos de producció de l'empresa. Hi ha diferents...
  Neteja Làser al sector dels subministraments industrials
  Resum: Quan parlem de subministres industrials, ens referim a tots aquests recanvis, equips o accessoris que necessiten les companyies per a manteniment o funcionament de les seves instal·lacions o eines destinades a diferents fases productives. Del que podem deduir...
  Per què escollir les màquines de LaserComercial?
  Resum Sabem que els temps canvien i cada any sorgeixen noves tecnologies amb diferents prestacions com a alternatives al sistema làser, per això constantment apostem sempre per continuar innovant per oferir-te sempre el millor del mercat. Tot producte que es vengui...
  Neteja Làser dels intercanviadors de calor de placa
  ResumEls intercanviadors de calor indirectes estan classificats en diversos tipus, dels quals poden ser de: placa, carcassa i tub, espiral, entre d'altres. Usualment, el tipus de placa sol ser el més destacat, ja que ofereix una excel·lent solució als inconvenients...
  Neteja làser de fleixos metàl·lics de bótes de vi
  ResumUn barril de vi està fet de dos components: dueles de fusta i anells d'acer, usualment anomenats fleixos . Les corretges d'acer són els components que envolten la bóta, assegurant el manteniment de les dueles entre elles i protegint-les durant el moviment. En...
  Neteja Làser dels intercanviadors de calor de placa
  ResumEls intercanviadors de calor indirectes estan classificats en diversos tipus, dels quals poden ser de: placa, carcassa i tub, espiral, entre d'altres. Usualment, el tipus de placa sol ser el més destacat, ja que ofereix una excel·lent solució als inconvenients...
  LaserComercial a la BIEMH 2022, Biennal Internacional de Màquina-Eina
  ResumDesprés d'una crisi que va paralitzar el món sencer, BIEMH , la fira internacional líder de màquina-eina i fabricació avançada del país torna amb ganes de demostrar tots els avenços tecnològics i innovadors del mercat. La fira començarà el 13 de juny i estarà...
  Neteja làser a la indústria aeronàutica
  Resum L'aeronàutica és una disciplina dedicada a la formació, disseny i fabricació de dispositius mecànics capaços d'ascendir en vol , així com tecnologies capaces de controlar aeronaus. El sector de l'aeronàutica és una indústria de gran impacte i valor adquisitiu i...
  És possible netejar grafits amb neteja làser?
  ResumA diferents parts del país només aixecant el cap podem veure grafits a les parets d'algunes cases, a museus, a llocs públics i fins i tot monuments o estàtues als parcs o ciutats. Aquesta tendència va néixer a París i s'ha anat estenent a través dels anys...
  ×

  Hello!

  Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

  × ¿Cómo puedo ayudarte?