fbpx

< Volver a Blog

Resum

L´activitat comercial d´aquest sector se centra en el comerç de tota mena de joies.Aquests són articles que es fan servir com a decoració o adorns personals. Els materials més utilitzats per a realitzar aquest tipus d’adorns personals són els metalls, ja siguin metalls preciosos o metalls bases. El primer és el més destacat a causa de l’alt valor econòmic, la seva limitada quantitat d’existència i la seva ductilitat <<Fàcil de treballar per canviar la seva forma>> .

D’altra banda, podem dir que allò que més s’espera d’una joia a part de la seva estètica és la seva durabilitat . La qual cosa necessita estar acompanyada d’uns marcats de qualitat que no es facin malbé amb el temps. Actualment hi ha diversos mètodes tradicionals per realitzar aquest tipus de funcions, però darrerament les empreses del sector estan optant per adquirir els sistemes làser .

Com que són equips molt versàtils, ja que permeten realitzar diferents tipus de treballs, per exemple: marcat de dates de caducitat, marcat de codis QR, gravat d’eines, marcat d’ampolles, implementació de logos sobre diferents superfícies metàl·liques, entre moltes altres opcions. En aquest bloc us explicarem tots els avantatges que tenen les màquines de làser centrats en la joieria i el perquè de la seva alta demanda.

Marcat làser aplicat a la joieria:

La tecnologia làser permet fer marques tant de números de sèrie o codis d’autenticitat o antifalsificació, com ornaments o gravats fotogràfics, en un temps rècord, respectant les propietats de la joia i amb la màxima precisió . Aquestes màquines làser es permeten marcar i enregistrar ràpidament amb tot luxe de detalls.

Les màquines de marcat làser ens serveixen com a mètode per donar un extra de personalització a les joies . Aquest mètode ens permet implementar dissenys creatius en peces de joieria de forma fàcil i de qualitat sobre diferents materials . El disseny pot seguir sent alguna cosa creada específicament per a cada client, però el fet dutilitzar el làser per implementar aquests dissenys, torno més fàcil la feina al joier .

Les joies personalitzades poden ser una idea molt rendible per desenvolupar amb una màquina de marcat làser ; aplicant frases cèlebres o personalitzant en alta qualitat.

Els sistemes de màquines de marcat làser de joieria estan prenent cada cop més el seu lloc, reemplaçant els mètodes tradicionals. Una de moltes raons és que el marcat làser de joieria permet mecanitzar multitud de formes i materials amb extrema precisió, velocitat i durabilitat.

LaserComercial s’especialitza en màquines làser de les quals tenim les de marcat amb làser que es poden fer servir per marcar i gravar articles com anells, polseres i rellotges. A més, sempre ens esforcem per complir els requisits de productivitat. Els làsers també poden tallar metalls prims per a collarets, inicials i noms, i altres talls de dissenys intricats amb gran precisió.

 

 

 

Beneficis claus del marcat làser a la joieria:

Infinitat d’aplicacions: A causa de la versatilitat de les màquines de marcatge làser a la indústria de la joieria, ens permet realitzar aplicacions en innombrables tipus de metalls la qual cosa augmenta les opcions de producció per part del fabricant.

Creixement als mètodes de manufactura: Serveix per accelerar els processos de facturació brindant un resultat llegible i eficaç.

Resultats òptims: El marcat làser permet el resultat a les peces amb acabats perfectes i nets. A més, un estalvi en la utilització del material i l’augment de la velocitat de producció a causa de la llarga vida útil de les màquines i la velocitat dels processos.

La màquina de marcatge làser requereix una configuració diferent segons el tipus de material que enregistrem o marquem. Aquesta configuració no és difícil de fer.

Alguns exemples de joies que haurem de marcar amb làser al sector de la joieria poden ser: Collarets, Polseres, Braçalets, Anells de casament, Anells commemoratius, Xapes amb inscripcions, Rellotges, Clauers, Amulets o Regals corporatius.

Aquestes joies estan fetes de diferents materials que solen ser una combinació de metalls preciosos i metalls bases, els quals els anomenarem a continuació:

 

Ver tabla de los distintos metales
Metales Preciosos Metales Base
Oro Cobre
Platino Tungsteno
Paladio Titanio
Rodio Hierro
Plata Zinc
  Níquel
Altres aplicacions del marcatge làser:

Coneixent la versatilitat dels equips de marcat làser , podem arribar a la conclusió que la quantitat de tipus d’objectes i materials que podem gravar i marcar amb làser es limita a la imaginació i creativitat de l’operari, depenent sempre els fins amb què es vulgui utilitzar la màquina de marcatge làser .

També podem dir que mitjançant el “ marcatge làser ” aconseguim diferents acabats en els materials en funció del procediment i la configuració que realitzem, podem executar marcats més i menys profunds, marques de diferents tonalitats, entre altres opcions. A continuació, alguns vídeos que demostraran com actua el làser per marcar algunes superfícies.

Notícias relacionadas

La neteja làser, una alternativa al regalim de sorra
Resum: A la indústria hi ha una varietat de tècniques per a la neteja de superfícies com façanes o objectes en concret. En aquest cas parlarem sobre dos: la neteja làser i el regalim de sorra <<arenado>> . Com ja sabem la neteja làser és un mètode que no...
Tecnologia làser de neteja, 5 coses que no sabies
Resum: La neteja làser és un sistema innovador en comparativa a les seves alternatives ja existents . Aquest sistema aporta grans avantatges i beneficis que poden ser un factor clau que marqui la diferència en els processos de producció de l'empresa. Hi ha diferents...
Neteja Làser al sector dels subministraments industrials
Resum: Quan parlem de subministres industrials, ens referim a tots aquests recanvis, equips o accessoris que necessiten les companyies per a manteniment o funcionament de les seves instal·lacions o eines destinades a diferents fases productives. Del que podem deduir...
Per què escollir les màquines de LaserComercial?
Resum Sabem que els temps canvien i cada any sorgeixen noves tecnologies amb diferents prestacions com a alternatives al sistema làser, per això constantment apostem sempre per continuar innovant per oferir-te sempre el millor del mercat. Tot producte que es vengui...
Neteja Làser dels intercanviadors de calor de placa
ResumEls intercanviadors de calor indirectes estan classificats en diversos tipus, dels quals poden ser de: placa, carcassa i tub, espiral, entre d'altres. Usualment, el tipus de placa sol ser el més destacat, ja que ofereix una excel·lent solució als inconvenients...
Neteja làser de fleixos metàl·lics de bótes de vi
ResumUn barril de vi està fet de dos components: dueles de fusta i anells d'acer, usualment anomenats fleixos . Les corretges d'acer són els components que envolten la bóta, assegurant el manteniment de les dueles entre elles i protegint-les durant el moviment. En...
El làser, un sistema per netejar i retirar revestiments
ResumLa neteja amb làser ofereix una solució efectiva per als problemes d'eliminació dels revestiments aplicats a diferents materials. Les màquines làser són una tecnologia innovadora que presenta millores davant d'altres opcions més tradicionals. És per això que en...
Neteja Làser dels intercanviadors de calor de placa
ResumEls intercanviadors de calor indirectes estan classificats en diversos tipus, dels quals poden ser de: placa, carcassa i tub, espiral, entre d'altres. Usualment, el tipus de placa sol ser el més destacat, ja que ofereix una excel·lent solució als inconvenients...
LaserComercial a la BIEMH 2022, Biennal Internacional de Màquina-Eina
ResumDesprés d'una crisi que va paralitzar el món sencer, BIEMH , la fira internacional líder de màquina-eina i fabricació avançada del país torna amb ganes de demostrar tots els avenços tecnològics i innovadors del mercat. La fira començarà el 13 de juny i estarà...
Neteja làser a la indústria aeronàutica
Resum L'aeronàutica és una disciplina dedicada a la formació, disseny i fabricació de dispositius mecànics capaços d'ascendir en vol , així com tecnologies capaces de controlar aeronaus. El sector de l'aeronàutica és una indústria de gran impacte i valor adquisitiu i...
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× ¿Cómo puedo ayudarte?