fbpx

< Volver a Blog

Resum

Sabem que els temps canvien i cada any sorgeixen noves tecnologies amb diferents prestacions com a alternatives al sistema làser, per això constantment apostem sempre per continuar innovant per oferir-te sempre el millor del mercat.

Tot producte que es vengui amb un rang de preus generalment té un rang de qualitat corresponent associat. I al moment de comprar un equip làser amb preus estranyament molt baixos, no sol passar molt de temps perquè es generin errors o problemes amb els equips. L’oferta pot semblar atractiva perquè les despeses inicials són baixes. Però, és segur només pensar en els costos inicials de la primera part de la producció?

Un altre aspecte important per valorar és el servei postvenda per resoldre qualsevol inconvenient després del moment de la compra. Aquest servei és tan important com la qualitat de la màquina.En comprar a països on aquest tipus de maquinària sol ser estranyament molt barat, el servei d’atenció al client es pot complicar, per moltes circumstàncies com l’idioma o la distància entre l’empresa i el client final. Moltes vegades, transmetre’ls una incidència es pot tornar un problema.

A diferència de moltes empreses, A LaserComercial cuidem cada detall amb components de primeres marques i alta qualitat. És gràcies a milers de clients satisfets, que et podem garantir el millor en qualitat i transparència.

LaserComercial davant dels desavantatges de les màquines làser barates:

Els preus solen estar associats a la qualitat de les màquines làser , per això, no t’ha d’estranyar que després de comprar aquest tipus de màquines molt barates acostumin a venir defectuoses o apareguin problemes a llarg termini que provoqui al final per solucionar aquests problemes. Quan el preu duna màquina de làser és tan baix és perquè hi ha un estalvi de diners en moltes parts de la cadena. Els materials amb què es fabriquen algunes d’aquestes màquines són de poca qualitat i la manera com s’emmagatzemen i es transporten pot fer que arribin en males condicions. A causa d’això, LaserComercial t’ofereix el millor en qualitat i preu perquè puguis adquirir les màquines làser amb preus accessibles sense haver de sacrificar la qualitat dels equips.

Alguns desavantatges que podem trobar a les màquines barates són les següents:

Màquines Làser sense la potència esperada. Per donar un exemple hi ha moltes empreses que solen vendre les seves màquines amb potència de 1500mW en comptes de 1.5W, que vénen a ser la mateixa potència, però usen la que es veu més gran perquè es vegi de més potència. Hi ha materials com el paper on un làser de 1.5W pot fer la seva funció, però seria inútil enfront dels altres materials. Un altre inconvenient que sol passar és que aquest mateix tipus d’empreses fraudulentes solen oferir una certa potència, i en el moment de fer servir la màquina no arriba a la potència esperada.

Inconvenients amb els recanvis de peces. La distància pot ser un factor problemàtic en el moment de trametre components de recanvi. D’una banda, depèn la quantitat de km, aquest pot prendre el seu temps en arribar, de manera que, si la peça que es requereix, és clau per al funcionament de la màquina làser, la producció patirà retard durant el temps d’enviament dels components. D’altra banda, pot haver-hi problemes externs a l’empresa com són els de Duana.

Programaris pirates. No sol ser un problema comú, però hi ha problemes associats al programari, aquests en alguns casos solen ser fraudulents. És a dir, que el sistema informàtic sigui fals, en altres paraules, que no tingui les llicències oficials, cosa que podria produir molts errors al moment de voler-les fer servir.

Acabats de baixa qualitat. La màquina de làser barates podrà realitzar les funcions per a les que han estat realitzades, però la qualitat dels acabats deixarà de desitjar. Donar-li un bon acabat de qualitat, farà feliç al client final, et donin confiança i fins i tot, siguis recomanat a altres empreses.

 

 

 

Màquines de LaserComercial

Som una companyia amb l’última tecnologia làser per a diferents sectors i indústries. LaserComercial és una companyia amb una gran quantitat de clients a diferents països el que confirma la preferència per part dels clients. Tot això parla molt bé de la qualitat que representa la nostra marca en la producció de màquines làser . Els nostres preus són molt accessibles pels nostres clients i sense necessitat de reduir la qualitat dels processos de producció. A continuació, t’explicarem les màquines làser que tenim i un resum breu de les seves aportacions.

Màquines de Soldadura.Màquina làser dús còmode i senzill. Compte amb un làser de fibra d’alta qualitat. Les màquines de soldadura làser són una bona opció per millorar la producció. S’aprofiten tots els avantatges de la tecnologia làser per unir materials amb diferents tècniques. Si vols saber més sobre les màquines de soldadura làser pots revisar la nostra pàgina web o obrir el nostre catàleg .

Màquines de Neteja. L’ última tecnologia en el sector de la neteja . Aptes per retirar tota mena d’impureses, òxids o brutícies. També ens permeten executar una neteja làser sense contacte i molt precisa . Si vols saber més sobre les màquines de neteja làser pots revisar la nostra pàgina web o obrir el nostre catàleg .

Màquines de marcatge.Equip dissenyat i fabricat per LaserComercial . Marcats ràpids, nítids i de qualitat . El làser de fibra ofereix una alta velocitat de marcatge làser i té una llarga vida útil. Permet marcar tota mena de metalls i plàstics mitjançant la tecnologia GALVO. Si vols saber més sobre les màquines de marcatge làser pots revisar la nostra pàgina web o obrir el nostre catàleg .

Màquines de Gravat. Equip compacte per a gravats ràpids amb un sistema Galvo i un làser de CO2 . Aquests equips làser ho porten tot integrat per ocupar el mínim despai sense perdre una mica de qualitat. Si vols saber més sobre les màquines de gravat làser pots revisar la nostra pàgina web o obrir el nostre catàleg .

Talladores Làser Metal.Un desenvolupament innovador a la indústria del metall que ens permet reduir consums, manteniment i augmenta velocitat i qualitat. Aquestes són les prestacions del làser de tall per fibra. Les talladores làser de metall permeten talls nets i ràpids amb alta precisió. Si vols saber més sobre les màquines de tallat làser pots revisar la nostra pàgina web o obrir el nostre catàleg.

 

Notícias relacionadas

Tecnologia làser de neteja, 5 coses que no sabies
Resum: La neteja làser és un sistema innovador en comparativa a les seves alternatives ja existents . Aquest sistema aporta grans avantatges i beneficis que poden ser un factor clau que marqui la diferència en els processos de producció de l'empresa. Hi ha diferents...
Neteja Làser al sector dels subministraments industrials
Resum: Quan parlem de subministres industrials, ens referim a tots aquests recanvis, equips o accessoris que necessiten les companyies per a manteniment o funcionament de les seves instal·lacions o eines destinades a diferents fases productives. Del que podem deduir...
Neteja Làser dels intercanviadors de calor de placa
ResumEls intercanviadors de calor indirectes estan classificats en diversos tipus, dels quals poden ser de: placa, carcassa i tub, espiral, entre d'altres. Usualment, el tipus de placa sol ser el més destacat, ja que ofereix una excel·lent solució als inconvenients...
Neteja làser de fleixos metàl·lics de bótes de vi
ResumUn barril de vi està fet de dos components: dueles de fusta i anells d'acer, usualment anomenats fleixos . Les corretges d'acer són els components que envolten la bóta, assegurant el manteniment de les dueles entre elles i protegint-les durant el moviment. En...
El làser, un sistema per netejar i retirar revestiments
ResumLa neteja amb làser ofereix una solució efectiva per als problemes d'eliminació dels revestiments aplicats a diferents materials. Les màquines làser són una tecnologia innovadora que presenta millores davant d'altres opcions més tradicionals. És per això que en...
Neteja Làser dels intercanviadors de calor de placa
ResumEls intercanviadors de calor indirectes estan classificats en diversos tipus, dels quals poden ser de: placa, carcassa i tub, espiral, entre d'altres. Usualment, el tipus de placa sol ser el més destacat, ja que ofereix una excel·lent solució als inconvenients...
LaserComercial a la BIEMH 2022, Biennal Internacional de Màquina-Eina
ResumDesprés d'una crisi que va paralitzar el món sencer, BIEMH , la fira internacional líder de màquina-eina i fabricació avançada del país torna amb ganes de demostrar tots els avenços tecnològics i innovadors del mercat. La fira començarà el 13 de juny i estarà...
Neteja làser a la indústria aeronàutica
Resum L'aeronàutica és una disciplina dedicada a la formació, disseny i fabricació de dispositius mecànics capaços d'ascendir en vol , així com tecnologies capaces de controlar aeronaus. El sector de l'aeronàutica és una indústria de gran impacte i valor adquisitiu i...
És possible netejar grafits amb neteja làser?
ResumA diferents parts del país només aixecant el cap podem veure grafits a les parets d'algunes cases, a museus, a llocs públics i fins i tot monuments o estàtues als parcs o ciutats. Aquesta tendència va néixer a París i s'ha anat estenent a través dels anys...
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× ¿Cómo puedo ayudarte?