fbpx

< Volver a Blog

Resum: 

Quan parlem de subministres industrials, ens referim a tots aquests recanvis, equips o accessoris que necessiten les companyies per a manteniment o funcionament de les seves instal·lacions o eines destinades a diferents fases productives. Del que podem deduir que han d’estar en les millors condicions per evitar perjudicar o retardar els processos de l’empresa. En aquest cas, aquest article parla d’un dels millors mètodes per a la neteja dels subministres industrials i amb una explicació breu del perquè les empreses solen optar pels equips làser per a aquest tipus de funcions.

D’altra banda també tindrem dos vídeos en els quals podrem apreciar a primera línia, el funcionament de les màquines de neteja làser en diferents superfícies que poden estar incloses als sectors industrials.

Beneficicis claus de la neteja làser en els subministraments industrials:

Aquesta tècnica de neteja és adequada per a molts tipus de treball degut a la seva gran versatilitat i diferents possibles aplicacions. Les màquines de neteja làser són el desenvolupament més nou i amb molts avantatges a l’àrea de neteja industrial i d’òxid. Netejar ràpidament tot tipus de metalls i altres tipus de superfícies i brutícies amb una velocitat increïble .
Al llarg de la història, als sectors industrials s’han desenvolupat diverses tècniques de neteja amb profunditat pel fet que va sorgir la necessitat de fer una neteja eficaç i que es pogués retirar una gran quantitat de brutícia. Algun exemple d’aquestes tècniques seria potser el raig de sorra o l’ús de químics forts per retirar segons quines brutícies.

En aquest cas parlarem de la neteja làser al sector industrial i per què és tan útil per a la neteja d’aquests subministraments. Podem començar dient que la majoria de màquines làser netejadores usen una radiació làser polsada, encara que la potència de sortida, la longitud d’ona i els paràmetres poden diferir segons la configuració. La gran quantitat denergia irradiada pel làser fa evaporar les impureses duna superfície. D’aquesta manera, amb un làser de fibra podem eliminar, per exemple: pintura, greix, òxid, revestiments, brutícies pròpies de la maquinària o d’haver passat molt de temps a la intempèrie, restes de menjar incrustat, entre altres brutícies derivades del seu respectiu ús.

Al sector dels subministraments industrials podrem trobar alguns exemples d’aplicacions:

  • Retirada d’òxid d’embarcacions
  • Preparació de soldadures
  • Tractament post soldadura
  • Retirada de pintura.
  • Neteja de maquinària industrial

 

Notícias relacionadas

Tecnologia làser de neteja, 5 coses que no sabies
Resum: La neteja làser és un sistema innovador en comparativa a les seves alternatives ja existents . Aquest sistema aporta grans avantatges i beneficis que poden ser un factor clau que marqui la diferència en els processos de producció de l'empresa. Hi ha diferents...
Per què escollir les màquines de LaserComercial?
Resum Sabem que els temps canvien i cada any sorgeixen noves tecnologies amb diferents prestacions com a alternatives al sistema làser, per això constantment apostem sempre per continuar innovant per oferir-te sempre el millor del mercat. Tot producte que es vengui...
Neteja Làser dels intercanviadors de calor de placa
ResumEls intercanviadors de calor indirectes estan classificats en diversos tipus, dels quals poden ser de: placa, carcassa i tub, espiral, entre d'altres. Usualment, el tipus de placa sol ser el més destacat, ja que ofereix una excel·lent solució als inconvenients...
Neteja làser de fleixos metàl·lics de bótes de vi
ResumUn barril de vi està fet de dos components: dueles de fusta i anells d'acer, usualment anomenats fleixos . Les corretges d'acer són els components que envolten la bóta, assegurant el manteniment de les dueles entre elles i protegint-les durant el moviment. En...
El làser, un sistema per netejar i retirar revestiments
ResumLa neteja amb làser ofereix una solució efectiva per als problemes d'eliminació dels revestiments aplicats a diferents materials. Les màquines làser són una tecnologia innovadora que presenta millores davant d'altres opcions més tradicionals. És per això que en...
Neteja Làser dels intercanviadors de calor de placa
ResumEls intercanviadors de calor indirectes estan classificats en diversos tipus, dels quals poden ser de: placa, carcassa i tub, espiral, entre d'altres. Usualment, el tipus de placa sol ser el més destacat, ja que ofereix una excel·lent solució als inconvenients...
LaserComercial a la BIEMH 2022, Biennal Internacional de Màquina-Eina
ResumDesprés d'una crisi que va paralitzar el món sencer, BIEMH , la fira internacional líder de màquina-eina i fabricació avançada del país torna amb ganes de demostrar tots els avenços tecnològics i innovadors del mercat. La fira començarà el 13 de juny i estarà...
Neteja làser a la indústria aeronàutica
Resum L'aeronàutica és una disciplina dedicada a la formació, disseny i fabricació de dispositius mecànics capaços d'ascendir en vol , així com tecnologies capaces de controlar aeronaus. El sector de l'aeronàutica és una indústria de gran impacte i valor adquisitiu i...
És possible netejar grafits amb neteja làser?
ResumA diferents parts del país només aixecant el cap podem veure grafits a les parets d'algunes cases, a museus, a llocs públics i fins i tot monuments o estàtues als parcs o ciutats. Aquesta tendència va néixer a París i s'ha anat estenent a través dels anys...
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× ¿Cómo puedo ayudarte?